RAM Mounts voor
Scanner houders

De RAM® Mount mobiele scanner houder is compatible met alle RAM® houders voor de heftruck

STAPPEN

Vaste en zekere montage van uw scanner onder alle omstandigheden. De Power-Grip van RAM is geschikt voor nagenoeg alle 2D barcode scanners op de markt. Door de opening aan de onderzijde zelfs te gebruiken terwijl de scanner in de RAM houder zit. De barcode scanner wordt stevig op zijn plek gehouden in de Power-Grip door de rubberen borging.

Vaste en zekere montage van uw scanner onder alle omstandigheden. De Power-Grip van RAM is geschikt voor nagenoeg alle 2D barcode scanners op de markt. Door de opening aan de onderzijde zelfs te gebruiken terwijl de scanner in de RAM houder zit. De barcode scanner wordt stevig op zijn plek gehouden in de Power-Grip door de rubberen borging. Of het nu om een op een voertuig gemonteerde terminal, tablet of monitor gaat, RAM

Basis Mounts
Tough Claw

Arm Mounts
Short Arm C

Houder Mount
1.5 Kogel, GoPro Mount

RAM Mounts Houders voor
Scanners

Door het unieke ontwerp met open onderkant is het zelfs mogelijk te scannen in de houder. De elastomere vinnen vormen zich naar de handgreep van de scanner en houden deze daardoor zeker in positie. Met levenslange garantie is de Power-Grip de onmisbare accessoire voor de barcode scanner. Elastomeer vinnen vormen zich rond de handgreep van de scanner en houden deze stevig op zijn plaats.

Mount heeft een volledig assortiment van montage oplossingen die aan de eisen van de zwaarste gebruikers voldoet. RAM heeft opnieuw geïnnoveerd met de Power-Grip Universal Scanner Gun Holder. Deze houder is compatibel met een breed scala van robuuste barcode scanners en is compatibel met de volledige reeks RAM heftruck montagesystemen. Door het gebruik van hoogwaardige, sterke materialen houdt de Power-Grip de scanner stevig op zijn plaats als u hem niet gebruikt, toch altijd binnen handbereik en eenvoudig te pakken.

RAM Mount oplossingen voor nagenoeg alle merken en modellen

Voorbeelden van

Toepassingen voor Scannerhouders

Met RAM Mount heeft u grip op elektronica!

Wenst u meer informatie te ontvangen, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!.

RAM Mount OEM’s