Offerte opvragen

Samenwerking RAM® Mounts en Klein Electronics

 RAM Mounts Benelux   2024-03-15 Nieuws
Push To Talk En Gds Tech Nl

RAM® Mounts Benelux is verheugd een opwindende samenwerking aan te kondigen tussen het RAM® Mounts hoofdkantoor in Seattle met Klein Electronics, een gerenommeerde Amerikaanse fabrikant van communicatieaccessoires. Deze samenwerking levert een innovatief productassortiment op, waaronder de langverwachte Valor Remote Speaker Microphone en GDS® Tough-Dock™ + USB-C Data.


Valor Remote Speaker Microphone


De Valor Remote Speaker Microphone is een geavanceerd apparaat dat de communicatiemogelijkheden voor gebruikers in een breed scala van industrieën verbetert. Met zijn Push-to-Talk (PTT)-functionaliteit die speciaal is ontworpen voor PTT Over Cellular (POC)-toepassingen, biedt de Valor naadloze en betrouwbare communicatieoplossingen.
 
Een van de belangrijkste hoogtepunten van de Valor is de uitzonderlijke compatibiliteit met verschillende slimme apparaten en POC-applicaties. Gebruikers kunnen nu genieten van het gemak van het gebruik van hun favoriete apparaten, terwijl ze profiteren van de geavanceerde functies van de Valor, zoals drie PTT-knoppen, rubberen afwerking voor grip en luid en helder geluid. Deze compatibiliteit is uitgebreid getest en gecertificeerd, waardoor een naadloze ervaring voor alle gebruikers wordt gegarandeerd.

 

Valor & GDS® Tough-Dock™ - veilig en toegankelijk

 

Om de grootst mogelijke veiligheid en toegankelijkheid te bieden, heeft RAM® Mounts een breed scala aan montageoplossingen voor de Valor en andere apparaten. Of het nu in voertuigen is, zoals vorkheftrucks, vrachtwagens of andere commerciële steunen, de veelzijdige montagemogelijkheden van RAM® Mounts zorgen ervoor dat de Valor veilig op zijn plaats blijft en luide en duidelijke communicatie mogelijk maken, waardoor gebruikers zich zonder enige afleiding op hun taken kunnen concentreren.
 
‘We zijn verheugd om samen te werken met RAM® Mounts en hun klanten een uitgebreide communicatieoplossing te bieden in combinatie met de Valor Remote Speaker Microphone. De PTT-functionaliteit en compatibiliteit van de Valor met slimme apparaten en POC-toepassingen maken het een ideale keuze voor professionals die vertrouwen op efficiënte en betrouwbare communicatie in hun dagelijkse activiteiten,’ aldus Richard Klein, CEO van Klein Electronics
 
De Valor Remote Speaker Microphone, samen met een brede selectie RAM® Mounts-oplossingen, is nu te koop.

 

Bekijk Valor PTT producten

Filteren

Zoeken

Tonen

20
20
32
64
100
200

Sorteren

Age: New to Old
Age: New to Old
Age: Old to New
Title

Categories

Alles selecteren
Algemeen
Nieuws
Product Tips and Tricks
Zoeken  
Iso Certificering

Contact

Apolloweg 80, 8239 DA Lelystad
Flevoland, Nederland


Tel. +31 (0) 88 9494 600
info@rammounts.nl


Bereikbaar van:
Ma t/m Vr van 8:30 tot 17:00

Het gebruik van deze site betekent dat je akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden | Auteursrecht © 2024 RAM® Mounts Benelux
Aangedreven door Webpro | Gemaakt door IT Design
Top