Offerte opvragen

RAM® Mounts op het Water

 RAM® Mounts Benelux   2023-06-05 Nieuws
Zsl01440

RAM®Mounts biedt perfecte montage-oplossingen voor gebruik op het water. Met de robuuste houders, die speciaal voor deze toepassing zijn ontworpen, bescherm je je waardevolle spullen en heb je alle handige apparatuur bij de hand voor een geweldige dag op of aan het water.


RAM® Mounts betrouwbaar op het water


Lekker een dagje op het water met uw zeiljacht of motorboot, bekende of onbekende vaarroutes verkennen. Dan is het altijd handig om je navigatieapparatuur bij de hand te hebben. Er zijn verschillende mogelijkheden om de navigatie, visvinder of een mobiletelefoon te monteren. Houders met zwenkarmen, bal/socket koppelingen, railbevestiging die je makkelijk kunt losmaken of houders die je permanent kunt vastschroeven. Ga je bovendien vissen, dan zijn er ook praktische houders om de hengel of het schepnet vast te houden.


Alle RAM® Mounts voor op de boot vind je hier.

  BOOT-Montage 

 

Alles veilig op de kajak

 

Als je een dagje op pad gaat met de kajak, wil je je niet zorgen maken over je waardevolle spullen. RAM® Mounts voor op het water zijn een vast onderdeel van ons assortiment. Ook voor gebruik op de kajak zijn speciale houders ontworpen. Op speciale beugels kun je diverse houders monteren. Wat dacht je van een houder voor een actiecamera, waarmee je veilig en stabiel al je stunts op wild water kunt opnemen?
Alle RAM® Mounts voor de kajak vind je hier.

Kajak montage 

 

RAM® Mounts voor op het paddle board


Lekker sportief het water op met een paddle board op je vrije dag of tijdens de vakantie? Dan wil je wel dat je spullen veilig mee kunnen. Ook voor de paddle board heeft RAM® Mount diverse montage-oplossingen gemaakt, zodat je zelfs een actiecamera of mobiel kunt meenemen en gebruiken. Er zijn bevestigingsonderdelen voor zuignapbevestiging of om via een zelfklevende plaat te bevestigen.

Bekijk hier alle mogelijkheden.

paddle board montage

Filteren

Zoeken

Tonen

20
20
32
64
100
200

Sorteren

Age: New to Old
Age: New to Old
Age: Old to New
Title

Categories

Alles selecteren
Algemeen
Nieuws
Product Tips and Tricks
Zoeken  
Iso Certificering

Contact

Apolloweg 80, 8239 DA Lelystad
Flevoland, Nederland


Tel. +31 (0) 88 9494 600
info@rammounts.nl


Bereikbaar van:
Ma t/m Vr van 8:30 tot 17:00

Het gebruik van deze site betekent dat je akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden | Auteursrecht © 2024 RAM® Mounts Benelux
Aangedreven door Webpro | Gemaakt door IT Design
Top