RAM Mounts voor
X-Grip

De meest robuuste, veelzijdige en hoogst kwalitatieve houder van RAM Mount ooit

STAPPEN

RAM X-Grip universele houder voor smartphone en tablet. De X-Grip houder bestaat uit samengestelde verende klem armen, die kunnen worden uitgebreid met extra ondersteuning voor zware omstandigheden. Met uiterst gemakkelijke bedien grip voor een snelle release van de smartphone of tablet. De X-Grip houder is geschikt voor praktisch alle smartphones en tablets met of zonder beschermhoes. De RAM X-Grip houder is voorzien van een ontwerp met vier armen die indrukwekkende houdkracht bieden zonder het toestel te verbergen achter foam pads en plastic. Eenvoudig te openen en te sluiten, de verende X-Grip houder laat de buitenrand van het apparaat vrijwel volledig vrij van vervelende obstakels. De zachte rubberen houders zijn ontworpen om uw toestel stevig, veilig en trillingsvrij vast te houden.

Basis Mounts
Tough Claw

Arm Mounts
Short Arm C

Houder Mount
1.5 Kogel, GoPro Mount

Kenmerken

  • Roestvrij Staal
  • Sterke en duurzame composiet constructie
  • Geveerde houder voor een perfecte pasvorm van uw apparaat
  • Rubberen tips om toestel stevig en stabiel te houden
  • Houder voorzien van veer zorgt voor een snelle release van uw tablet
  • Gemakkelijke toegang tot alle poorten

RAM Mounts X-Grip Houders voor
Smartphone

RAM X-Grip universele houder voor de smartphone. De X-Grip houder bestaat uit samengestelde verende klem armen, die kunnen worden uitgebreid met extra ondersteuning voor zware omstandigheden. Met uiterst gemakkelijke bedien grip voor een snelle release van de smartphone. De X-Grip houder is geschikt voor praktisch alle smartphones met of zonder beschermhoes.

RAM Mounts X-Grip Houders voor
Tablet

Monteer uw tablet stevig en stabiel met de X-Grip voor het ultieme gebruiksgemak. Voor bijna elke situatie wel een App is de tablet niet meer weg te denken in het dagelijks gebruik. Met de robuuste X-Grip tablethouder van RAM bevestigt u de tablet in alles wat vaart, rijdt of vliegt. De trillingsdempende eigenschappen beschermen uw toestel tegen schokken en trillen en verlengen zo de levensduur. De houder is zo gemaakt dat het bevestigen van uw tablet en het verwijderen van uw tablet in enkele seconde kan.

RAM Mount oplossingen voor nagenoeg alle merken en modellen

Voorbeelden van

Toepassingen voor de X-Grip

Met RAM Mount heeft u grip op elektronica!

Wenst u meer informatie te ontvangen, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!.