RAM Mounts voor
Tablet houders

Een must have voor montage van uw tablet, deze Tablethouders van RAM zijn de perfecte accessoires voor uw tablet

STAPPEN

Vindt u het belangrijk dat er bescherming is voor uw tablet? Bij RAM Mounts denken ze met je mee, tegenwoordig zijn de Tablethouders niet meer weg te denken in het dagelijks gebruik. Met voor bijna elke situatie wel een App is de tablet niet meer weg te denken in het dagelijks gebruik. Met de robuuste tablethouders van RAM bevestigt u de tablet in alles wat vaart, rijdt of vliegt. De trillingsdempende eigenschappen beschermen uw toestel tegen schokken en trillen en verlengen zo de levensduur.

Basis Mounts
Tough Claw

Arm Mounts
Short Arm C

Houder Mount
1.5 Kogel, GoPro Mount

RAM Mounts Tablethouders met
X-Grip

RAM X-Grip universele houder voor smartphone en tablet. De X-Grip houder bestaat uit samengestelde verende klem armen, die kunnen worden uitgebreid met extra ondersteuning voor zware omstandigheden. Met uiterst gemakkelijke bedien grip voor een snelle release van de smartphone of tablet. De X-Grip houder is geschikt voor praktisch alle smartphones en tablets met of zonder beschermhoes.

RAM Mounts Tablethouders met
Tab-Tite

Haal het meeste uit uw tablet met de RAM Tab-Tite, ‘quick release’ houder met . Een complete montage oplossing met een breed assortiment houders, waardoor er altijd een geschikte houder met nagenoeg perfecte pasvorm voor uw tablet leverbaar is. Het ontwerp van deze RAM tablet houders houdt rekening met audio pluggen, USB, voeding en diverse andere poorten, zodat de tablet kan worden gebruikt zoals die bedoeld is. Tab-Tite houder perfect voor vaste of mobiele toepassingen. Haal met deze RAM tablet houder het meeste uit uw tablet.

RAM Mounts Tablethouders met
Tab-Lock

Haal het meeste uit uw tablet met de RAM Tab-Lock, ‘quick release’ houder met vergrendeling. Een complete montage oplossing met een breed assortiment houders, waardoor er altijd een geschikte houder met nagenoeg perfecte pasvorm voor uw tablet leverbaar is. Het ontwerp van deze RAM tablet houders houdt rekening met audio pluggen, USB, voeding en diverse andere poorten, zodat de tablet kan worden gebruikt zoals die bedoeld is. Tab-Lock met een eenvoudig te bedienen vergrendeling, perfect voor vaste of mobiele toepassingen. Haal met deze RAM tablet houder het meeste uit uw tablet.

RAM Mounts Tablethouders met
Intelliskin

GDS technologie met IntelliSkin door RAM brengt voor het eerst een nieuwe standaard in tablet en smartphone docking, montage en bescherming op de markt. IntelliSkin is speciaal ontworpen voor alle populaire modellen tablets en smartphones en beschikt over een geïntegreerde gegoten connector, deze maakt het compatibel met elk GDS dock. Het is ontworpen voor herhaaldelijk docken en voorkomt schade aan de connector op uw toestel.

RAM Mounts Tablethouders met
Form-Fit

De RAM Form-Fit houders zijn gemaakt van een sterk en duurzaam composiet en voorzien van de gepatenteerde EZ-Roll’R voor een eenvoudig gebruik van de houder. U plaatst de tablet of smartphone hierdoor snel in de houder, terwijl deze wel stevig en veilig gemonteerd zit. De RAM Form-Fit houders zijn compatible met een breed scala aan RAM Mounts.

RAM Mount oplossingen voor nagenoeg alle merken en modellen

Voorbeelden van

Toepassingen voor Tablethouders

Met RAM Mount heeft u grip op elektronica!

Wenst u meer informatie te ontvangen, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!.

RAM Mount OEM’s