RAM Mounts voor
Smartphone houders

RAM Mount de nummer 1 op het gebied van smartphonehouders

STAPPEN

3 verschillende smartphonehouders voor iedere telefoon die op de markt liggen. Monteer een iPhone, Samsung, LG, Nokia of ander mobiele telefoon snel en gemakkelijk met een RAM Mount. Ontworpen voor de meest voorkomende omstandigheden, zijn deze compacte en duurzame houders bij uitstek geschikt voor auto, motor, fiets, boot en nog vele andere toepassingen. Verstelbaar voor de beste kijkhoek zijn deze houders geschikt voor elke gebruiker en hun elektronische toestel.

Basis Mounts
Tough Claw

Arm Mounts
Short Arm C

Houder Mount
1.5 Kogel, GoPro Mount

RAM Mounts Houders met
X-Grip houder

RAM X-Grip universele houder voor smartphone en tablet. De X-Grip houder bestaat uit samengestelde verende klem armen, die kunnen worden uitgebreid met extra ondersteuning voor zware omstandigheden. Met uiterst gemakkelijke bedien grip voor een snelle release van de smartphone of tablet. De X-Grip houder is geschikt voor praktisch alle smartphones en tablets met of zonder beschermhoes.

RAM Mounts Houders met
X-Grip Phablet houder

De RAM X-Grip houder is voorzien van een ontwerp met vier armen die indrukwekkende houdkracht bieden zonder het toestel te verbergen achter foam pads en plastic. Eenvoudig te openen en te sluiten, de verende X-Grip houder laat de buitenrand van het apparaat vrijwel volledig vrij van vervelende obstakels. De zachte rubberen houders zijn ontworpen om uw toestel stevig, veilig en trillingsvrij vast te houden.

RAM Mounts Houders met
Form-Fit houder

De RAM Form-Fit houders zijn gemaakt van een sterk en duurzaam composiet en voorzien van de gepatenteerde EZ-Roll’R voor een eenvoudig gebruik van de houder. U plaatst de tablet of smartphone hierdoor snel in de houder, terwijl deze wel stevig en veilig gemonteerd zit. De RAM Form-Fit houders zijn compatible met een breed scala aan RAM Mounts.

RAM Mounts Houders met
Intelliskin

GDS technologie met IntelliSkin door RAM brengt voor het eerst een nieuwe standaard in tablet en smartphone docking, montage en bescherming op de markt. IntelliSkin is speciaal ontworpen voor alle populaire modellen tablets en smartphones en beschikt over een geïntegreerde gegoten connector, deze maakt het compatibel met elk GDS dock. Het is ontworpen voor herhaaldelijk docken en voorkomt schade aan de connector op uw toestel.

RAM Mount oplossingen voor nagenoeg alle merken en modellen

Voorbeelden van

Toepassingen voor Smartphonehouders

Met RAM Mount heeft u grip op elektronica!

Wenst u meer informatie te ontvangen, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!.

RAM Mount OEM’s