RAM Mounts voor
RAM Security

Ultieme veiligheid en antidiefstal houders

STAPPEN

Altijd uw apparaat veilig binnen hand bereik met de RAM Security houders. Deze houders zijn beschikbaar voor uw tablet, mini tablet of laptop. De RAM Security is verkrijgbaar in twee soorten Mounts, de Tab Lock en de Pin Lock. Bevestig uw apparaat in de Tab Lock en zet hem op slot aan de achterkant van de houder, dit zal diefstal voorkomen. De Pin Lock is te bevestigen aan iedere formaat arm. De Pin Lock is handmatig te plaatsen en geeft de ultieme veiligheid, ook deze zal diefstal voorkomen.

Basis Mounts
Tough Claw

Arm Mounts
Short Arm C

Houder Mount
1.5 Kogel, GoPro Mount

Kenmerken

  • Vergrendelingsmechanisme voor diefstalpreventie

  • Geschikt voor verschillende formaten en houders

  • Verende houder biedt veilige ondersteuning

  • Quick release van uw tablet

  • Compatibiliteit met diverse RAM Mounts

  • Gemakkelijk toegang tot alle poorten

RAM Mounts Tab Lock met
Pin Lock

De Ram Pin Lock bestaat uit een schroefdraad security-knop en een sleutel om hem vast te draaien. De Lock kan alle knoppen vervangen, iedere formaat RAM armen en mounts kunnen gecombineerd worden met deze Pin Lock. Hij kan gemakkelijk en handmatig worden gemonteerd en u hoeft geen aanpassingen te doen aan uw arm of mount. De Lock biedt de ideale grootte om uw mount goed vast te zetten voor diefstal, veiligheid en trillingen. De RAM Pin Lock is de perfecte accessoire om uw gemonteerde elektronische apparaat te beschermen tegen diefstal en sabotage.

RAM Mounts Tab-Lock voor
Ultieme veiligheid

Haal het meeste uit uw tablet met de RAM Tab-Lock, ‘quick release’ houder met vergrendeling. Een complete montage oplossing met een breed assortiment houders, waardoor er altijd een geschikte houder met nagenoeg perfecte pasvorm voor uw tablet leverbaar is. Het ontwerp van deze RAM tablet houders houdt rekening met audio pluggen, USB, voeding en diverse andere poorten, zodat de tablet kan worden gebruikt zoals die bedoeld is. Tab-Lock met een eenvoudig te bedienen vergrendeling, perfect voor vaste of mobiele toepassingen. Haal met deze RAM tablet houder het meeste uit uw tablet.

RAM Mount oplossingen voor nagenoeg alle merken en modellen

Voorbeelden van

Toepassingen voor de Tab Lock

Met RAM Mount heeft u grip op elektronica!

Wenst u meer informatie te ontvangen, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!.

RAM Mount OEM’s