RAM Mounts voor
Power Grip houder

De RAM Mount Power Grip houder is geschikt voor veel opkomende scanners

STAPPEN

Vaste en zekere montage van uw scanner onder alle omstandigheden. De Power-Grip van RAM is geschikt voor nagenoeg alle 2D barcode scanners op de markt. Door de opening aan de onderzijde zelfs te gebruiken terwijl de scanner in de RAM houder zit. De barcode scanner wordt stevig op zijn plek gehouden in de Power-Grip door de rubberen borging. Of het nu om een op een voertuig gemonteerde terminal, tablet of monitor gaat, RAM Mount heeft een volledig assortiment van montage oplossingen die aan de eisen van de zwaarste gebruikers voldoet.

RAM heeft opnieuw geïnnoveerd met de Power-Grip Universal Scanner Gun Holder. Deze houder is compatibel met een breed scala van robuuste barcode scanners en is compatibel met de volledige reeks RAM heftruck montagesystemen. Door het gebruik van hoogwaardige, sterke materialen houdt de Power-Grip de scanner stevig op zijn plaats als u hem niet gebruikt, toch altijd binnen handbereik en eenvoudig te pakken.

Basis Mounts
Tough Claw

Arm Mounts
Short Arm C

Houder Mount
1.5 Kogel, GoPro Mount

Kenmerken

  • Geschikt voor veel soorten scanners

  • Stevige houder biedt veilige ondersteuning voor uw scanner

  • Gemakkelijk de scanner plaatsen en verwijderen

  • Geschikt voor nagenoeg alle 2D barcode scanners

  • Scanner als het apparaat in de houder zit

  • Rubberen binnenkant voor stevigheid van de scanner

RAM Mounts Power Grip voor
iedere locatie

Door het unieke ontwerp met open onderkant is het zelfs mogelijk te scannen in de houder. De elastomere vinnen vormen zich naar de handgreep van de scanner en houden deze daardoor zeker in positie. Met levenslange garantie is de Power-Grip de onmisbare accessoire voor de barcode scanner. Elastomeer vinnen vormen zich rond de handgreep van de scanner en houden deze stevig op zijn plaats.

RAM Mounts Power Grip voor
Scanners

Vaste en zekere montage van uw scanner onder alle omstandigheden. De Power-Grip van RAM is geschikt voor nagenoeg alle 2D barcode scanners op de markt. Door de opening aan de onderzijde zelfs te gebruiken terwijl de scanner in de RAM houder zit. De barcode scanner wordt stevig op zijn plek gehouden in de Power-Grip door de rubberen borging.

RAM Mount oplossingen voor nagenoeg alle merken en modellen

Voorbeelden van

Toepassingen voor Scanners

Met RAM Mount heeft u grip op elektronica!

Wenst u meer informatie te ontvangen, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!.

RAM Mount OEM’s