RAM Mounts voor
GPS houders

Met de robuuste navigatiehouders van RAM bevestigt u de GPS in alles wat vaart, rijdt of vliegt

STAPPEN

GPS navigatie is bijna niet meer weg te denken in het dagelijks gebruik. Met de robuuste navigatiehouders van RAM bevestigt u de GPS in alles wat vaart, rijdt of vliegt. De trillingsdempende eigenschappen beschermen uw toestel tegen schokken en trillen en verlengen zo de levensduur. RAM Mount biedt navigatiehouders voor vrijwel elke situatie. Of het nu gaat om een schoon, glad oppervlak met een zuignap, een stuur van een motorfiets, of een voorruit van een auto, RAM Mount biedt een uitstekende montage oplossing voor elke situatie. RAM Mounts zijn de perfecte keuze voor het monteren van o.a. Garmin en TomTom navigatie systemen vanwege hun unieke vermogen om schadelijke schokken en trillingen te absorberen.

Basis Mounts
Tough Claw

Arm Mounts
Short Arm C

Houder Mount
1.5 Kogel, GoPro Mount

RAM Mounts Houders voor
Fishfinder

RAM Mount is de marktleider in de marine GPS montage oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in de montage van fishfinders op uw motorboot, kajak, kano of opblaasboot. Houd uw fishfinder veilig en gemakkelijk bij u met onze gepatenteerde GPS-mount ontwerp. Met RAM fishfinder mounts, kunt u het apparaat te herpositioneren voor het bekijken vanuit alle hoeken.

RAM Mounts Houders voor
Navigatie/GPS

Het design van de RAM Navigatiehouders is eenvoudig te monteren, verstelbaar, krachtig, trillingsdemping, en duurzaam – alles tegen een lage kostprijs. Een van de beste eigenschappen van onze Navigatiehouders is de compatibiliteit en uitwisselbaarheid met andere populaire RAM producten.

RAM Mounts Houders voor
Cartplotter

Ontdek de voordelen van onze RAM Kaartplotter montagesystemen. RAM is voorzien van marine-grade, gepoedercoat aluminium constructie met roestvrij stalen hardware. RAM Mounts zijn standaard van de industrie voor het houden van uw gevoelige elektronica gestage de hele dag met zijn trillingsdemping mogelijkheden.

RAM Mounts oplossingen voor nagenoeg alle merken en modellen

Voorbeelden van

Toepassingen voor Navigatie/GPS

Met RAM Mounts heeft u grip op elektronica!

Wenst u meer informatie te ontvangen, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!.

RAM Mount OEM’s