RAM Mounts voor
Intelliskin / GDS

Intelliskin / GDS, de beschermhoes met oplaadhouder voor uw toestel

STAPPEN

GDS technologie met IntelliSkin door RAM brengt voor het eerst een nieuwe standaard in tablet en smartphone docking, montage en bescherming op de markt. IntelliSkin is speciaal ontworpen voor alle populaire modellen tablets en smartphones en beschikt over een geïntegreerde gegoten connector, deze maakt het compatibel met elk GDS dock. Het is ontworpen voor repetitieve docking en voorkomt schade aan de connector op uw toestel.

Basis Mounts
Tough Claw

Arm Mounts
Short Arm C

Houder Mount
1.5 Kogel, GoPro Mount

RAM Mounts Intelliskin Houders voor
Kantoor

Sluit uw IntelliSkin aan op een GDS docking station overal in uw werkruimte, mobiel of in een kantoor. Verbeter uw productiviteit door het toevoegen van meer USB-apparaten, een luidsprekersysteem en een toetsenbord en muis direct op uw tablet om de productiviteit te verhogen. Plaats uw tablet overal in kantoor op een compatibele GDS docking station om naadloos door te werken.

RAM Mounts Intelliskin voor
Woonomgeving

U kunt uw IntelliSkin meenemen waar u maar wilt, te beginnen met elke plek rond het huis. In uw kantoor aan huis kunt u verbinding maken met internet, terwijl in de woonkamer het aansluiten van uw IntelliSkin op een docking u de mogelijkheid biedt direct aan te sluiten op een set luidsprekers, of meer opslagruimte te gebruiken via USB.

RAM Mounts Intelliskin voor
Onderweg

U kunt uw IntelliSkin hoes gebruiken als een gewone beschermhoes om uw tablet en smartphone te beschermen waar ze ook naartoe gaan. Wanneer u terug gaat naar uw boot, auto of vliegtuig, zet u uw foto’s direct over van uw toestel naar een harde schijf. Het GDS docking station is compatibel met bestaande RAM Mounts voor een naadloze aanvulling aan uw RAM arsenaal.

RAM Mounts oplossingen voor nagenoeg alle merken en modellen

Voorbeelden van

Toepassingen voor Intelliskin / GDS

Met RAM Mount heeft u grip op elektronica!

Wenst u meer informatie te ontvangen, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!.

RAM Mount OEM’s