RAM Mounts voor
Hengelhouders

RAM Mounts hengelhouders heeft een grote vishengel collectie voor de hengelsport

STAPPEN

RAM biedt een complete lijn montage oplossingen voor de sport visser. Hengelhouders die duurzaam en compact zijn, er geweldig uitzien en geen scherpe randen of punten hebben. RAM biedt diverse houders voor al uw hengelsport materiaal op het water.

Basis Mounts
Tough Claw

Arm Mounts
Short Arm C

Houder Mount
1.5 Kogel, GoPro Mount

RAM Mounts Houders voor
RAM-Rod

De RAM-114-BU is een sterkte hengel houder met een wand base, de must have voor de visserij-liefhebber. Ontworpen om verticaal gemonteerd te worden op uw boot. U kunt de hengel houder 360 graden draaien en horizontaal en verticaal kantelen voor de optimale hoek.

RAM Mounts Houders voor
RAM-Tube

e RAP-394-SSTU bestaat uit de TOUGH-TUBE hengel houder en een 3 ” lange pen om te bevestigen. De verbinding tussen de houder en de pen maakt het mogelijk om het geheel te kantelen tot 180 graden voor een optimale kijkhoek. Gemakkelijk te monteren en uitermate geschikt voor Kayaks. Dit compacte en eenvoudige ontwerp is klaar voor het water.

RAM Mounts Houders voor
RAM-Light Speed

De RAP-370-RB bestaat uit de RAM-ROD Light-Speed hengel houder, Deze heeft een open houder en 2,5 “diameter ronde kogel dat een universele AMPS gatenpatroon bevat. De houder kan 360 graden draaien, horizontaal en verticaal 180 graden beugen en nummer 1 hengelhouder in de RAM lijst. Geschikt voor het spinnen, rollen en aas casting reels, gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen, houdt vast in ruw water of tijdens het trollen.

RAM Mounts oplossingen voor nagenoeg alle merken en modellen

Voorbeelden van

Toepassingen voor Hengelhouders

Met RAM Mount heeft u grip op elektronica!

Wenst u meer informatie te ontvangen, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!.

RAM Mount OEM’s