RAM Mounts voor
Camera houders

De perfecte camera houders met RAM Mounts

STAPPEN

Het meest uitgebreide assortiment RAM Mounts voor actie camera’s voor o.a. GoPro, MagiCam, Garmin en nog veel meer. Vergeet ook de reguliere film- en fotocamera’s niet. Allemaal stevig, robuust en schokbestendig gemonteerd met de houders van RAM. Maak stabiele opnames op de motor, mountainbike, boot, vliegtuig en auto. RAM biedt een breed scala aan montage opties voor uw camera met oa. GoPro, Garmin Virb , Contour, Sony Actie Cam en nog veel meer. Het gepatenteerde kogel en arm montage systeem beschermd uw camera tegen schokken en trillingen. Door het zeer flexibele kogel en arm systeem is de camera in elke gewenste positie instelbaar. Of het nu gaat om film of foto opnames, RAM helpt u bij stabiele opnames.

Basis Mounts
Tough Claw

Arm Mounts
Short Arm C

Houder Mount
1.5 Kogel, GoPro Mount

RAM Mounts Houders voor
GoPro

Bijna twee decennia geleden is RAM begonnen met het opnieuw uitvinden van montagesystemen, zodat liefhebbers hun camera’s en video-apparatuur kunnen gebruiken als nooit tevoren. RAM is trots op een slanke nieuwe adapter die twee revolutionaire product lijnen bij elkaar zal brengen en een wereld van mogelijkheden opent. Met de GoPro lijn van montage accessoires valt niet te spotten, echter is de diversiteit van de RAM productlijn gewoon ongeëvenaard.

RAM Mounts Houders voor
Garmin

De RAM-B-202U-GA63 bestaat uit een 1 ” rubber kogel met een aangepaste Garmin Virb camera-adapter. De adapter hecht rechtstreeks aan de onderkant van de camera, ter vervanging van de originele montagebeugel. Haal het meeste uit uw Virb met een volledige selectie van RAM Mounts die uw Garmin Virb ondersteunen in bijna elke toepassing. Monteer uw Virb op een motorfiets, fiets, off-road voertuig of raceauto, RAM heeft verschillende oplossingen die in elke gewenste hoek verstelbaar zijn om zo de ideale opname te maken.

RAM Mounts Houders voor
Sony

De RAP-B-366U en RAM-B-237U universele camera en camcorder basis, bestaat uit een 1 “diameter rubberen kogel met een 1/4” -20 camera draad. De ronde plaat biedt extra ondersteuning en stabiliteit voor camera’s die rusten op de top. Het 1/4 “-20 schroefdraad maakt verbinding met elke standaard schroefdraad van camcorders en digitale camera’s mogelijk.

RAM Mounts Houders voor
Canon of Nikon

De RAM-B-202AU universele camera en camcorder basis, bestaat uit een 1 “diameter rubberen kogel met 1/4” -20 camera draad. De ronde plaat biedt extra ondersteuning en stabiliteit voor camera’s die rusten op de top. Het 1/4 “-20 schroefdraad maakt verbinding met elke standaard schroefdraad van camcorders en digitale camera’s mogelijk.

RAM Mounts oplossingen voor nagenoeg alle merken en modellen

Voorbeelden van

Toepassingen voor Camera

Met RAM Mounts heeft u grip op elektronica!

Wenst u meer informatie te ontvangen, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!.

GoPro houder

RAM Mount OEM’s