Afgelopen maand heeft Davy & Orsted in samenwerking met Topmount een sloep voorzien van een set RAM™ X-Grips®. De sloep is voorzien van een audio installatie, de X-Grips® zijn aan de bovenkant bevestigd met een kogelarm. De rubberen kogel met arm maakt het mogelijk om traploos in te stellen op elke gewenste kijkhoek. Een draai van de knop maakt het mogelijk om je instelling aan te passen.

RAM X-Grip® universele houder voor smartphone en tablet. De X-Grip® houder bestaat uit samengestelde verende klem armen, die kunnen worden uitgebreid met extra ondersteuning voor zware omstandigheden. Met uiterst gemakkelijke bedien grip voor een snelle release van de smartphone of tablet. De X-Grip® houder is geschikt voor praktisch alle smartphones en tablets met of zonder beschermhoes.

X-Grip® kenmerken:

  • Roestvrij StaalSterke en duurzame composiet constructie
  • Geveerde houder voor een perfecte pasvorm van uw apparaat
  • Rubberen tips om toestel stevig en stabiel te houden
  • Houder voorzien van veer zorgt voor een snelle release van uw tablet
  • Gemakkelijke toegang tot alle poorten
  • Levenslange garantie
  • Gefabriceerd in de Verenigde Staten