RAM Mounts voor
Intelliskin

RAM IntelliSkin het laatste docking wat u ooit nodig zult hebben

RAM Mounts voor
Intelliskin / GDS

RAM IntelliSkin het laatste docking wat u ooit nodig zult hebben

RAM Mount oplossingen voor nagenoeg alle merken en modellen

Intelliskin/GDS Houders voor

Tablet, Smartphone en meer

GDS technologie met IntelliSkin door RAM brengt voor het eerst een nieuwe standaard in tablet en smartphone docking, montage en bescherming op de markt. IntelliSkin is speciaal ontworpen voor alle populaire modellen tablets en smartphones en beschikt over een geïntegreerde gegoten connector, deze maakt het compatibel met elk GDS dock. Het is ontworpen voor repetitieve docking en voorkomt schade aan de connector op uw toestel.

Autorijden

Bevestig uw smartphone gemakkelijk met onze Intelliskin producten lijn

Hulpdiensten

De rubberen Intelliskin hoes zorgt voor een stevige bescherming van uw apparaat

Bedrijfsvoertuigen

Combineer uw Intelliskin tablet houder met één van onze RAM Mount armen

Warehousing

Altijd uw smartphone of tablet op geladen met ons GDS Docking systeem

Voorbeelden voor

Toepassingen van Intelliskin/GDS

Meer voorbeelden

Kantoor

Sluit uw IntelliSkin aan op een GDS docking station overal in uw werkruimte, mobiel of in een kantoor. Verbeter uw productiviteit door het toevoegen van meer USB-apparaten, een luidsprekersysteem en een toetsenbord en muis direct op uw tablet om de productiviteit te verhogen. Plaats uw tablet overal in kantoor op een compatibele GDS docking station om naadloos door te werken.

Thuis

U kunt uw IntelliSkin meenemen waar u maar wilt, te beginnen met elke plek rond het huis. In uw kantoor aan huis kunt u verbinding maken met internet, terwijl in de woonkamer het aansluiten van uw IntelliSkin op een docking u de mogelijkheid biedt direct aan te sluiten op een set luidsprekers, of meer opslagruimte te gebruiken via USB.

Onderweg

U kunt uw IntelliSkin hoes gebruiken als een gewone beschermhoes om uw tablet en smartphone te beschermen waar ze ook naartoe gaan. Wanneer u terug gaat naar uw boot, auto of vliegtuig, zet u uw foto’s direct over van uw toestel naar een harde schijf. Het GDS docking station is compatibel met bestaande RAM Mounts voor een naadloze aanvulling aan uw RAM arsenaal.

Met RAM Mount heeft u grip op elektronica!

Wenst u meer informatie te ontvangen, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!.

Contact opnemen

RAM Mount OEM’s